Amber

Amber

Het Nederlandse Itho Daalderop heeft de Amber ontwikkeld, een fluisterstille warmtepomp die beschikbaar is vanaf juni 2023. Dan zijn ook de prijzen voor de all-electric opstelling bekend.

Amber ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens voorzien van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan) en komt beschikbaar in de vermogens van 6,5kW, 9,5kW en 12kW. Deze warmtepomp is daarmee zeer geschikt voor hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en vrijstaande woningen.


Kijk hier voor de tarieven.
Nu al overtuigd? Pre-order Amber dan hier.

Waarom deze warmtepomp voor jou?

Er zijn veel verschillende warmtepompen op de markt. De Amber wordt aangeboden door Itho Daalderop, een Nederlands bedrijf dat vooroploopt in toepassingen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen! Omdat we een Nederlands bedrijf zijn, weten we precies wat voor ons klimaat de beste afstelling is.
Amber
Werkt slim samen met je cv-ketel
Amber
Betaal maandelijks met ons abonnement
Amber
Beter voor milieu en je portemonnee
Amber

  Amber warmtepomp

  Amber is de fluisterstille en milieuvriendelijke warmtepomp van Itho Daalderop. Geschikt voor woningen die het gasverbruik willen verlagen.
  • Zowel hybride als all-electric
  • Fluisterstil
  • Monoblock (buitendeel)
  • Koelen en tapwater (alleen all-electric)
  • Beschikbaar in 6,5kW, 9,5kW en 12kW
  • Klaar voor de toekomst
  • Tot 70 graden verwarmen
  Pre-order nu
tot 70%
gasbesparing
Tot 12 kW
vermogen beschikbaar
100%
betrouwbaar

Pre order nu!

De Amber is nu al te bestellen. Lees meer over de voorwaarden en plaats alvast een pre-order of lees er meer over op de pagina veel gestelde vragen. Wil je weten wat de kosten zijn? Bekijk dan de pagina over tarieven.