Amber

Amber

Het Nederlandse Itho Daalderop heeft Amber ontwikkeld, een fluisterstille warmtepomp. We kunnen Amber aanbieden in hybride en all-electric opstelling.

Amber ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens voorzien van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan) en beschikbaar in de vermogens van 6,5kW, 9,5kW en 12kW. Deze warmtepomp is daarmee zeer geschikt voor hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en vrijstaande woningen.


Wanneer je al overtuigd bent van de kwaliteiten van Amber, dan kun je op twee manieren een Amber reserveren.:

Pre-order (digitale schouw met telefonische intake)
Pre-order: (installateur op locatie)

Waarom deze warmtepomp voor jou?

Er zijn veel verschillende warmtepompen op de markt. Amber wordt aangeboden door Itho Daalderop, een Nederlands bedrijf dat vooroploopt in toepassingen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen! Omdat we een Nederlands bedrijf zijn, weten we precies wat voor ons klimaat de beste afstelling is.
Amber
Werkt slim samen met je cv-ketel
Amber
Fluisterstil
Amber
Beter voor milieu en je portemonnee
Amber

  Amber warmtepomp

  Amber is de fluisterstille en milieuvriendelijke warmtepomp van Itho Daalderop. Geschikt voor woningen die het gasverbruik willen verlagen.
  • Zowel hybride als all-electric
  • Fluisterstil
  • Monoblock (buitendeel)
  • Beschikbaar in 6,5kW, 9,5kW
  • Klaar voor de toekomst
  • Tot 70 graden verwarmen
  Pre-order nu
tot 70%
gasbesparing
tot 12 kW
vermogen beschikbaar
100%
betrouwbaar

Reserveer

Amber is nu al te bestellen. Lees meer over de voorwaarden en plaats alvast een reservering of lees er meer over op de pagina veel gestelde vragen. Wil je weten wat de kosten zijn? Bekijk dan de pagina over producten.