FAQ

FAQ

 • Is Vincent geschikt voor alle type daken?

  Vincent is geschikt voor installatie onder schuin pannendak. Met name onder een plat dak zijn er momenteel uitdagingen om het een soepel installatieproces te laten zijn. Ook bitumen- en zinkendaken en rietendaken behoren niet tot de mogelijkheden.

 • Ik woon in een appartement, is Vincent voor mij geschikt?

  Voor appartementen is het nog niet mogelijk om Vincent te plaatsen. Bovenop Vincent zitten luchtkanalen die naar buiten worden geleid. In verband met eigendomsrechten van het dak is dit vaak niet te organiseren.

 • Als ik een abonnement afsluit, zit daar dan alles bij in?

  We hebben veel vertrouwen in Vincent. Met een Zorgeloos abonnement geven we 12 jaar garantie op alle materialen en kosten van de arbeid. Het enige wat voor jou aan kosten overblijft is de prijs voor energie minus de besparing van het gasverbruik. Wel zo makkelijk. Wil je zelf bepalen wanneer het onderhoud plaatsvindt en de maandlasten zo laag mogelijk houden? Kies dan voor Basis.

 • Wanneer wordt Vincent geleverd?

  Vincent wordt nu al beperkt geproduceerd en geïnstalleerd. In de fabriek in Tiel worden alle voorbereidingen getroffen voor grootschalige productie. Op dit moment wordt Vincent binnen 3 maanden geleverd en geïnstalleerd. Reserveer nu alvast een plek door een pre-order te plaatsen.

 • Wanneer wordt Vincent combi (all-electric) in het assortiment opgenomen?

  Vincent Combi in een all-electric installatie heeft een voorraadvat nodig voor tapwater. Deze vaten worden naar verwachting eind 2023 aan het assortiment toegevoegd. Vanaf dan kunnen we ook een all-electric aanbieding opstellen.

 • Als ik een pre-order plaatst, zit ik er dan aan vast?

  Na betaling van 95 euro zetten we je op de wachtlijst voor levering en installatie van Vincent. Dit is ook het moment dat we een fysieke schouw (Vincent Verkenning) gaan inplannen om ervoor te zorgen dat er een duidelijk beeld is van de mogelijkheden en verwachtingen. Als Vincent past, ontvangt je daarna een offerte voor installatie en levering. Besluit je om er vanaf te zien? Geen probleem. We storten het volledige bedrag terug op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan.

 • Welke constructie komt op het dak?

  We hebben de dak doorvoer zo aangepast dat de de luchtstromen die naar binnen en naar buiten worden geblazen zo min mogelijk geluid produceren. Dit komt door het geluiddempende hoogwaardige materiaal aan de binnenzijde. Het zichtbare gedeelte van de dakunit is ongeveer 86 cm breed, 56 cm lang en 43 cm hoog. en kan in verschillende posities worden geplaatst. Zowel portrait als landscape.

 • Hoeveel kwh verbruikt een hybride warmtepomp?

  Het verbruik van een warmtepomp kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, de isolatie van het huis, het gebruik van de warmtepomp en de omgeving waarin het huis is gelegen. In het algemeen verbruikt een hybride warmtepomp tussen de 1.000 en 3.000 kilowattuur (kWh) per jaar voor een gemiddeld huishouden. Dit is echter slechts een ruwe schatting en het verbruik kan hoger of lager zijn afhankelijk van de specifieke omstandigheden.
  Wil je een preciezere berekening ontvangen? Stuur dan een mail naar info@dewarmtepompvoorjou.nl

 • Wat is e-Motion B.V.

  Op de offertes en op de factuur van dewarmtepompvoorjou.nl staat e-Motion B.V. Dit is een onderdeel van e-Stores International B.V. en is al actief sinds 2006. Benieuwd wie er achter de schermen werken? Kijk hier.

Zit je vraag en antwoord er niet tussen?

Stuur dan gerust een mail naar info@dewarmtepompvoorjou.nl. We helpen je graag verder.