Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 • Is Vincent geschikt voor alle type daken?

  Vincent is geschikt voor installatie onder schuine daken. Met name onder een plat dak zijn er momenteel uitdagingen om het een soepel installatieproces te laten zijn.

 • Ik woon in een appartement, is Vincent voor mij geschikt?

  Voor appartementen is het nog niet mogelijk om Vincent te plaatsen. Bovenop Vincent zitten luchtkanalen die naar buiten worden geleid. In verband met eigendomsrechten van het dak is dit vaak niet te organiseren.

 • Als ik een abonnement afsluit, zit daar dan alles bij in?

  We hebben veel vertrouwen in Vincent. We geven 12 jaar garantie op alle materialen en kosten van de arbeid. Het enige wat voor jou aan kosten overblijft is de prijs voor energie minus de besparing van het gasverbruik. Wel zo makkelijk. Wil je zelf bepalen wanneer het onderhoud plaatsvindt en de maandlasten zo laag mogelijk houden? Kies dan voor Basic.

 • Wanneer wordt Vincent geleverd?

  Vincent wordt nu al beperkt geproduceerd. In de fabriek in Tiel worden alle voorbereidingen getroffen voor grootschalige productie. De verwachting is dat binnen zes tot negen maanden de levering en installatie plaats kan vinden. Reserveer nu alvast een plek door een pre-order te plaatsen.

 • Wanneer wordt Vincent combi (all-electric) in het assortiment opgenomen?

  Vincent Combi (all-electric) wordt naar verwachting eind 2023 aan het assortiment toegevoegd. We gaan ervan uit dat dan ook de verschillende boilervaten beschikbaar zijn.

 • Als ik een pre-order plaatst, zit ik er dan aan vast?

  Nee hoor. Na betaling van 95 euro zetten we je op de wachtlijst voor levering en installatie van Vincent. Dit is ook het moment dat we een fysieke schouw gaan inplannen om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt wat je kunt verwachten. Ben je aan de beurt voor het inplannen van levering en installatie? Dan ontvang je ons definitieve aanbod inclusief eventuele extra kosten (zoals bijvoorbeeld een extra elektra groep). Besluit je dan om het alsnog niet te doen? Geen probleem. We storten het volledige bedrag terug op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan.

 • Welke constructie komt op het dak?

  We hebben de dak doorvoer zo aangepast dat de de luchtstromen die naar binnen en naar buiten worden geblazen zo min mogelijk geluid produceren. Dit komt door het geluiddempende hoogwaardige materiaal aan de binnenzijde. De dakunit is ongeveer 170 cm * 70 cm en kan in verschillende posities worden geplaatst. Zowel portrait als landscape.

Zit je vraag en antwoord er niet tussen?

Stuur dan gerust een mail naar info@dewarmtepompvoorjou.nl. We helpen je graag verder.