FAQ

FAQ

 • Is Vincent geschikt voor alle type daken?

  Vincent is geschikt voor installatie onder schuin pannendak.
  Plat dak, bitumen- en zinkendaken en rietendaken behoren niet tot de mogelijkheden.

 • Waarom is Amber zo stil?

  Eigenlijk simpele wiskunde. Doordat Amber een grote ventilator te gebruiken hoeft de ventilator minder hard te draaien om warmte uit de aangezogen lucht te halen. Minder hard draaien is minder geluid. Simpel he ;-0

 • Ik woon in een appartement, is Vincent voor mij geschikt?

  Voor appartementen is het niet mogelijk om Vincent te plaatsen. Bovenop Vincent zitten luchtkanalen die naar buiten worden geleid. In verband met eigendomsrechten van het dak is dit vaak niet te organiseren. Wil je toch verduurzamen? Bekijk dan de mogelijkheden voor Amber, de fluisterstille warmtepomp.

 • Waarom bieden jullie geen Amber 12 kW aan?

  De Amber 120 (12 kW) is een echte krachtpatser, bedoeld voor de grotere woningen. En daar zit dan ook de uitdaging. De grotere woningen hebben “flow” nodig. Flow zorgt voor transport van warmte door de leidingen. Omdat Amber 120 zo krachtig is, is er ook een grote diameter voor het leidingnetwerk nodig. Vaak niet aanwezig in oudere woningen. Helaas kunnen we het vervangen van het leidingwerk ook niet voor je uitvoeren. Daar zijn andere bedrijven dan weer veel beter in.

  En eh.. als je zo’n grote warmtepomp nodig hebt kun je misschien beter eerst gaan isoleren. Want elke kWh die je niet gebruikt, hoef je ook niet duurzaam op te wekken.

 • Wat is een zorgeloos abonnement voor Vincent?

  We hebben veel vertrouwen in Vincent. Met een Zorgeloos abonnement geven we 12 jaar garantie op alle materialen en kosten van de arbeid. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan? Dan lossen we het direct voor je op.

 • Als ik een reservering plaatst, voor Vincent of Amber, zit ik er dan aan vast?

  Kortgezegd nee. Na betaling van je reservering nemen we contact met je op. We plannen dan een digitale of fysieke schouw in zodat we er een duidelijk beeld ontstaat van de mogelijkheden en verwachtingen. Als Vincent of Amber passend voor je is, ontvang je een offerte voor installatie en levering. Besluit je om er vanaf te zien? Geen probleem.

  Bij een digitale schouw storten we het volledige bedrag terug op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan.
  Bij een fysieke schouw krijg je 65 euro teruggestort.

 • Welke constructie komt op het dak bij Vincent?

  We hebben de dak doorvoer zo aangepast dat de de luchtstromen die naar binnen en naar buiten worden geblazen zo min mogelijk geluid produceren. Dit komt door het geluiddempende hoogwaardige materiaal aan de binnenzijde. Het zichtbare gedeelte van de dakunit is ongeveer 86 cm breed, 56 cm lang en 43 cm hoog. en kan in verschillende posities worden geplaatst. Zowel portrait als landscape.
  Houd rekening met een onderplaat van 90*110 cm

 • Hoeveel kwh verbruikt een hybride warmtepomp?

  Het verbruik van een warmtepomp kan variƫren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, de isolatie van het huis, het gebruik van de warmtepomp en de omgeving waarin het huis is gelegen. In het algemeen verbruikt een hybride warmtepomp tussen de 1.000 en 3.000 kilowattuur (kWh) per jaar voor een gemiddeld huishouden. Dit is echter slechts een ruwe schatting en het verbruik kan hoger of lager zijn afhankelijk van de specifieke omstandigheden.

  Wil je een preciezere berekening ontvangen? Stuur dan een mail naar info@dewarmtepompvoorjou.nl. Vermeld daarbij:

  • Gasverbruik per jaar
  • Gezinssamenstelling
  • Koken op gas of elektrisch
  • CV ketel ouder of jonger dan 7 jaar
  • Mate van isolatie woning (goed/redelijk/matig)

   

 • Wat is e-Motion B.V.

  Op de offertes en op de factuur van dewarmtepompvoorjou.nl staat:
  e-Motion B.V.
  Kvk: 89216121
  Btw: NL864913655B01
  Bank: NL61ABNA0118985191

  Dit is een onderdeel van e-Stores International B.V. en is al actief sinds 2006. Benieuwd wie er achter de schermen werken? Kijk hier.

Zit je vraag en antwoord er niet tussen?

Stuur dan gerust een mail naar info@dewarmtepompvoorjou.nl. We helpen je graag verder.